fbpx
over ons

over ons

Restaurant Akropolis bestaat al sinds 1984 en is een begrip in Geleen en omstreken. In een historisch pand in het hartje van Geleen, waarin ooit de Zangeres Zonder Naam wekelijks optrad, kunt u nu culinair genieten van de Griekse keuken.Onze specialiteiten bestaan uit authentieke Griekse gerechten met een knipoog naar de moderne tijd. In een gezellige sfeer kunt u overheerlijk tafelen en genieten van de Griekse mezedes.Dagvers en gemarineerd vlees en vis met de finishing touch van Griekse kruiden. Biologische vegetarische gerechten. Lekker natafelen kan ook onder het genot van een overheerlijk granddessertUiteraard kunt u bij ons ook eten afhalen. Wij bezorgen aan huis vanaf 15 personen. Catering is ook mogelijk.
Het Akropolis-Team heet u van harte welkom.
Come and feel the Greek spirit

We zijn verkozen tot het Leukste Restaurant van 2018 van de gemeente Sittard-Geleen met de meeste stemmen en de hoogste waardering/cijfer.
In 2014 hadden waren we ook winnaars. We zaten ook in de top 10 van de provincie in 2014,2015/2016 & 2017
Via deze weg willen we iedereen van harte bedanken voor jullie stemmen en support want zonder jullie stonden we daar gisteren niet.
Tevens zijn we ook met onze nieuwe vestiging in Heerlen in de prijzen gevallen met de hoogste waardering/cijfer. En dat voor een restaurant die pas een jaar bestaat.
Chapeaux aan onze Top-Team van Akropolis Geleen en Akropolis Heerlen.